Radio manele pe smartphone

3
6,017 Ascultari

Salut, sunt sigur ca multi dintre voi doriti sa ascultati radiouri cu manele si pe noul dumneavoastra telefon mobil. Acum, prin intermediul aplicatilor acest lucru este foarte usor de facut.
Pentru a putea asculta radiouri pe telefonul mobil va recomand sa aveti o conexiune destul de buna la internet. De preferat este sa aveti o conexiune wireless, insa in cazul in care aveti internet printr-un operator de telefonie mobila s-ar putea sa aveti unele mici intreruperi la ascultarea unor radiouri. Nu toate radiourile de pe internet au stream dedicat la o calitate redusa si de aceea se intampla in multe cazuri ca radioul sa dea “buffer”, adica sa se intrerupa.
Acum sa presupunem ca aveti o conexiune buna de internet si umrmatorul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa descarcati aplicatia care va permite acest lucru. Aplicatia care trebuie instalata se numeste “Tune IN Radio“. Dupa ce ati instalat aceasta aplicatie singrul lucru pe care mai trebuie sa il faceti este sa cautati radioul preferat si sa ii dati play.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY