Cele mai bogate zodii. Afla ce spune horoscopul miliardarilor

0
601 Ascultari

Cele mai bogate zodii, cele mai descurcarete si cele mai prospere se vad cu adevarat in topul miliardarilor lumii. Iata cum arata acest top, conform datelor adunate la sfarsitul anului 2015. Vom vedea daca zodiile norocoase isi vor pastra statutul si anul acesta.

Locul 7 – Racul
Despre Raci se spune mai degraba ca sunt sufletisti si emotivi, iar afacerile nu sunt punctul lor forte. Cu toate acestea, in top 100 miliardari ai lumii, zodia Racului are un loc destul de bun, chiar daca nu are prea multi reprezentanti – doar 5. Unii dintre cei mai cunoscuti sunt fondatorul companiei Tesla Motors, Elon Musk (12 miliarde de dolari) si mostenitoarea berariilor Heineken, Charlene de Carvalho-Heineken (11,6 miliarde de dolari).

Locul 6 – Gemenii si Sagetatorii
Nativii zodiei Gemeni au numeroase abilitati care ii ajuta in cariera si il au de partea lor pe Mercur, zeul negotului si al banilor. Cu toate acestea, nu ocupa decat locul 6 in top. Chiar daca sunt foarte descurcareti si invata repede, sunt nehotarati si calculeaza prea mult riscurile. Poate de aceea nu reusesc sa faca afaceri de rasunet. In topul miliardarilor Forbes din 2015, doar 6 sunt nascuti in zodia Gemeni, dintre care cei mai cunoscuti sunt patronul corporatiei media Thomson Reuters, David Thomson (25,5 mld. dolari), si mostenitorul Walmart, Jim Walton (40,6 mld dolari).

Spre deosebire de Gemeni, Sagetatorilor le place riscul. Aduna multi bani, dar pot pierde sume mari intr-o clipa. Pe de alta parte, se stie ca fac promisiuni pe care nu le pot tine, ceea ce le dauneaza in afaceri. De aceea, ocupa doar locul 6. Iar cea mai bogata dintre Sagetatorii miliardari este patroana unei companii media, Ann Cox Chambers, cu 17 mld. dolari.

Cele mai bogate zodii: locul 5 – Capricornii, Fecioarele si Scorpionii
Zodia Capricornului este apreciata pentru seriozitate, responsabilitate si disciplina. Printre Capricorni se numara multi sefi si lideri bogati. In topul 100 al miliardarilor lumii se afla 7 Capricorni, intre care si presedintele Samsung, Lee Kun-Hee (11,3 mld. dolari).

Nativii Fecioare au o multime de calitati care ii ajuta sa prospere. Au o gandire analitica, sunt pragmatici si au succes. ?apte dintre miliardarii lumii sunt nascuti in zodia Fecioarei si tot sapte sunt nascuti si in semnul Scorpionului, intre care si Bill Gates (79,2 mld. dolari).

Locul 4 – Taurii si Pestii
Se stie cat de ambitiosi sunt Taurii in cariera, dar nici Pestii nu se lasa mai prejos cand vor sa obtina ceva. Cu siguranta, se numara printre cele mai bogate zodii. Taurii sunt responsabili si calculati si reusesc sa inmulteasca banii pe care ii obtin, iar Pestii pur si simplu au noroc, iar intuitia lor ii ajuta sa descopere cele mai bune afaceri. In topul 100 al miliardarilor lumii sunt opt Tauri, intre care se numara fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg (33,4 mld. dolari), dar si opt Pesti, intre care Rupert Murdoch (13,9 mld. dolari) si Michael Dell (19,2 mld. dolari).

Top 3 cele mai bogate zodii Locul 3 – Berbecii
Oricat ar fi de haotici si risipitori Berbecii, zodia lor ocupa un loc de cinste in topul miliardarilor. Iar aceasta se datoreaza doar ambitiei si tenacitatii lor. Sunt 10 miliardari in lume, nascuti in zodiac Berbecului, intre care si fondatorul Google, Larry Page (29,7 mld. dolari).

Locul 2 – Varsatorii si Balantele
Ambele zodii de Aer, se numara printre cele mai bogate zodii si sunt suficient de creative si ambitioase pentru a atrage norocul de partea lor. Independenti, progresisti si vizionari, nativii acestor zodii se numara printre cei mai prosperi. In top 100 miliardari sunt 11 Varsatori si tot 11 Balante, dintre care ii mentionam pe magnatul Michael Bloomberg (35,5 mld. dolari) si pe regina L’Oreal, Liliane Bettencourt (40,1 mld. dolari).

Locul 1 – Leul

Prima in top, zodia cu cei mai multi miliardari, este zodia Leului. Bataiosi, ambitiosi, atrasi de putere, de bani si de faima, Leii stiu sa ceara partea cea mai mare din lumea celor bogati. Sunt 14 miliardari nascuti in zodia Leului, majoritatea oameni faimosi precum Yves Saint Laurent (14,9 mld. dolari) sau fondatorul Oracle, Larry Ellison (54,3 mld. dolari).

SHARE

LEAVE A REPLY