Radio Iubire FM

65
18,842 Ascultari

Nume Radio: Radio Iubire Fm

Link pentru a asculta radioul:Asculta Radio
Calitatea sunetului: 128 kbps/stereo

Website: http://www.radioiubire.net

Id dedicatii: dedicatiile se preiau doar de pe siteul radioului

Slogan/Descriere: Asculta si tu primul radio care emite muzica romaneasca pe 105,1 Mhz Parma si 89,9 Privincie ! Ramai pe IubireFM si Holdem Club(Sponsor Principal)

65 COMMENTS

  1. pentru sotia mea daniela care peste putin timp trebuie sa nasca o melodie aleasa de voi cu mesajul te iubesc

  2. de la basescu din beserril madrid pentru voi toti si pentru monica care azi implineste o frumoasa varsta ,pentru magda si danut, pentru gheorghe si rodica si toti cei ce ma cunosc iar pt. dj. tot ceea ce isi doreste sa se implineasca ca ne face sa transpiram de atata dans “sa traiti bineeeee”

  3. pentru toti prietenii mei care ma cunosc cu acest apelativ si special pentru monica care implineste o frumoasa varsta si ii dorim toate cele bune pentru magda si dan si nu in ultimu rind pentru toti ascultatorii acestui post de radio impreuna cu multumirile mele si la mai mare dj ca ne faci viata frumoasa bai bai

  4. Buna seara sunt alexandra din constanta si pentru. Dj noastra sai. Dedic o melodie fata care rade din. Ori ce esti tare bv tino tot asa

  5. ptr fiica mea din Spania care implineste azi 27 de ani,multa sanatate ,fericire,sa dea DZEU sa aiba noroc de cei doi copilasi pe kre i-a nascut prematur…….LA MULTI ANI !!!!!!!!!.

LEAVE A REPLY