Zodia care nu suporta pe nimeni

0
637 Ascultari

I se mai spune regina arogantelor: aceasta zodie are probleme foarte mari in relationarea cu cei din jur pentru ca se considera perfecta. Aerele sale de superioritate o izoleaza de cei din jur. Sunt momente in care are o sensibilitate crescuta, iar oamenilor le este mila de ea, insa zodia despre care vorbim joaca foarte bine teatru atunci cand vrea sa obtina ce isi doreste.

De unde aceasta aroganta? Aceasta zodie are multe corpuri ceresti mutabile in harta sa natala si, fiind un semn de apa, si este tot timpul dornica sa mai nascoceasca ceva, sa mai manipuleze pe cineva, sa isi demonstreze importanta intr-un fel sau altul.

De asemenea, nativul la care facem referire nu este foarte empatic, cu toate ca are pretentia ca cei din jur sa il inteleaga in momentele sale de cumpana. Nu stie sa piarda si este dornic de razbunare.

Se spune ca se simte mai bine singur, meditand si ticluind tot felul de planuri pentru bunastarea proprie. Este un om destul de periculos la locul de munca, in sensul de competitivitate. Se intelege foarte bine cu zodiile de pamant, atata vreme cat fiecare isi cunoaste foarte bine limitele.

Zodia care nu suporta pe nimeni
Zodia care nu suporta pe nimeni

Ii place sa ii supuna pe cei din jur si isi vede colegii sau inferiorii ca pe o masinarie de facut bani. Nu crede in sentimente si se indragosteste foarte rar, insa atunci cand o face inseamna ca iubeste cu adevarat.

Zodia care nu suporta pe nimeni esteā€¦
Nu poate fi pacalit usor, iar oamenii care il intalnesc trebuie sa fie mereu in garda, mereu pregatiti cu replica pentru ca fiecare cuvant pe care il scoate pe gura poate taia in carne vie.

Daca nu ti-ai dai seama inca, este vorba despre zodia Scorpion. Abil, inteligent, pretentios, boem de cele mai multe ori si zeflemitor in majoritatea cazurilor, Scorpionul nu prea suporta pe nimeni. Mai exact, nu ii suporta pe cei despre care considera ca nu ii aduc beneficii, mai ales materiale.

LEAVE A REPLY